Welkom bij Bykz sportfietsen, voorheen Tweewielerhuis Dekker

Bezoek op afspraak onze winkel in Tynaarlo (aan de A28) of bestel online

Specialist in weinig gebruikte sportfietsen van A-merken.

Fietskleding voor team en bedrijven

Fietskleding voor team en bedrijven

Gepersonaliseerde sportkleding via Bykz Tynaarlo

Of je nou als wielerteam opzoek bent naar nieuwe teamkleding, als schaatsploeg super snelle wedstrijdpakken wilt of als club je eigen trainingskleding, alles is mogelijk door onze service op maat.

D&A sportswear is reeds trotse kledingleverancier van verschillende wielerteams en schaatsteam IKO.
Bykz is official supplier van D&A sportswear en je kunt dus bij ons terecht voor een (concurrerende) offerte, waarbij jouw wensen voorop staan en wij zorgen voor kwalitatief goede kleding, voor een mooie prijs.

Weten of de huidige offerte scherper kan? Neem nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, dit kan door op de onstaande link te klikken of via het contactformulier op deze website.

Advies nodig? | Bedrijfskleding | Bykz

Advies nodig?

HOOGWAARDIGE SPORTKLEDING VOOR IEDERE FIETSER

Wij houden van tevreden atleten, daarom zijn wij vooraf graag duidelijk. Zo willen wij graag met je doornemen wat je wensen zijn en zorgen wij dat jij een passende offerte krijgt.

ONTWERP

Kloppen de verwachtingen? Dan gaan onze vormgevers voor je aan de slag. Zij maken een spetterend design naar jouw wens.

MAATBEPALINGEN

Goede pasvorm valt of staat met een goede maat. Wij zorgen ervoor dat jij paskleding of een goede maattabel ontvangt, zo kun je de juiste maten bestellen.

PRODUCTIE

Design akkoord, maten duidelijk? Helemaal goed, dan gaan wij aan de slag met de productie van jouw eigen fietskleding, nog ongeveer 10 weken geduld en dan kunt je op pad in eigen tenue.

 

Contactformulier